هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

منوی دسته بندی

Blog مجله : طرز تهیه مربای بالنگ خوشمزه ساده ترین حالت ممکن

میوه بالنگ که به دو قسمت مساوی از درون برش خورده و اکنون تمام محتوایات داخل آن مشخص است

مربای بالنگ خیلی خوش مزه هست حتماً باید امتحان کنید.
اول پوست روش که سبز هست و ضخیم اون رو نازک کنید اما سعی کنید کامل نگیرید یکم سبزی بماند ، آب داخلش که ترش هست رو کامل بگیرید ، همچنین گوشت داخلش رو کامل نگه دارید ، کمی بپزید تا شفاف بشه سپس با شکر بپزید تا قوام بگیره در همین هنگام آب داخل بالنگ رو داخلش بریزید.

میوه بالنگ پوست کنده داخل محتویات ان کامل مشخص است برای پختن مربا
#مربای_بالنگ #مربای_خانگی #دستور_طیخ #شیرینی_خانگی #مربای_خوشمزه #مربا #معجون_میوه_ای #شکر #خوراکی_دست_ساز #دستپخت_ما #آشپزی_خلاق #کدبانوگری #طعم_مذهبی #عطر_نوشیدنی #شیرینی #دسر #مزه_فراوان #بپزیم_و_بخوریم #آشپزی_ساده #پخت_و_پز #کیفیت_بالا #فصل_میوه #طبیعت #مربای_سنتی #فواید_میوه #حیاط_خانه #رنگارنگ #خوراکی_لذیذ #تجربه_طعم

ادمین وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + هفده =