هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

منوی دسته بندی

Blog مجله : میوه ترنج بالنگ در موزه جنگ تهران خانه تیمورتاش و فرصت صادرات خواص دارویی آن

اسم این میوه ترنج هست البته اترنج و بالنگ هم اسامی دیگرش هست این میوه که به صورت عادی خورده نمی شود از خانواده مرکبات هست و طعم اون ترس مانند لیمو و نارنج هست با کمی تلخی تنها مصرف اون در ایران در حال حاضر صرفا مربا هست که اتفاقاً بسیار مربا خوشمزه ای هست ترنج اکثرا شمال کاشته میشه اما برام خیلی جالب بود تو تهران هم به این کیفیت به عمل اومده محوطه خانه تیمورتاش یا موزه جنگ چشمم خورد به بالنگ و دو تا کندم آوردم ، میگن نمیشه خورد اما با اینکه نرسیده بود اما طعم داخلش كاملا عين لیمو بود و اصلا تلخ نبود و برای من بسیار لذیذ بود.

میوه بالنگ از وسط نصف شده و تمام محتویات داخل آن به صورت کامل مشخص است

از این بگذریم برای فعالان اقتصادی داروهای گیاهی پیشنهاد میکنم حتماً به این میوه توجه کنید برای پرورش عالی هست زیرا نیاز به گلخانه نداره نیاز به آبیاری زیادی نداره، گفته شده رطوبت زیاد میخواد اما همانطور که دیدید تو قلب و مرکز تهران به این خوبی عمل اومده پس فکر میکنم حتی دیمی هم بتونید بکارید.

اما اصل مطلب اینکه علاوه بر تولید مربا و احيانا صادرات آن که کار سختی است ، یک فرصت خوبی این میوه دارد که اکثرا اطلاع ندارند اون هم تخلیه داخل آن و خشک کردن پوست و گوشت آن سپس صادرات به آلمان جهت داروسازی هست که بسیار حاشیه سود بالایی داره و افراد کمی زیر زیرکی سود بالایی میکنند.

در پست بعدی هم نحوه درست کردن مربای اون رو آموزش میدم

#ترنج #بالنگ #خانه_تیمورتاش #اترنج #مرکبات #مربای_ترنج #مربا #میوه_فصل #محصولات_طبیعی #خاصیت دارویی #کشاورزی_سازگار #گیاهان_دارویی #صادرات_میوه #میوه_های_خاص #شمال_ایران #تهران #مزرعه #باغداری #محصولات_گیاهی #محصولات_خشک_بار #وزن_مناسب #میوه_ها #غذاهای_خانگی #تجارت_میوه #گلخانه #کشت_دیمی #فرصت_اقتصادی #صنعت #میکرو_کشت #خوراکی_های_اصیل

ادمین وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × سه =